Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το bestlight.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε, από το κατάστημα μας σε περίπτωση που είναι : Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος - λάθος εκτέλεση παραγγελίας από εμάς).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με την ευθύνη του πελάτη ,για αυτό όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα προϊόντα που αγόρασαν την στιγμή της παραλαβής τους και ενώπιον του μεταφορέα. Σε περίπτωση αισθητικών ελαττωμάτων οφείλουν να ειδοποιήσουν άμεσα τηλεφωνικά στα γραφεία μας στο 2510 220998 και κατόπιν συνεννόησης, να προβούν στην ανάλογη διαδικασία. Αυτή η τακτική διευκολύνει την άμεση επιστροφή του προϊόντος, με τον ίδιο μεταφορέα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου και να μην υπάρχει αμφισβήτηση του ελλατώματος.

Κάθε άλλη μεταγενέστερη διαπίστωση αισθητικού ελαττώματος δεν θα γίνετε δεκτή σαν λόγος επιστροφής του προϊόντος.